Produk

  • IQF Frozen Cauliflower Kanthi Rega Kompetitif

    Kembang kol IQF

    Frozen Cauliflower minangka anggota kulawarga sayuran cruciferous bebarengan karo kubis Brussel, kubis, brokoli, sayuran collard, kale, kohlrabi, rutabaga, turnips lan bok choy.cauliflower - sayur-sayuran Versatile.Mangan mentah, dimasak, dipanggang, dipanggang ing kulit pizza utawa dimasak lan diremuk minangka pengganti kentang mashed.Sampeyan bisa uga nyiyapake beras kembang kol minangka pengganti beras biasa.

  • Produk Alami IQF Frozen Green Pepper Strips

    IQF Green Peppers Strip

    Bahan baku utama saka Green Peppers beku kabeh saka basis tanduran kita, supaya kita bisa èfèktif ngontrol residu pestisida.
    Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.Frozen Green Pepper memenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.

  • Supplier IQF Frozen Green Pepper Diced

    IQF Green Peppers Diced

    Bahan baku utama saka Green Peppers beku kabeh saka basis tanduran kita, supaya kita bisa èfèktif ngontrol residu pestisida.
    Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.
    Frozen Green Pepper memenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.

  • IQF Frozen Yellow Peppers Strips tote packing

    IQF Kuning mrico Strip

    Bahan baku utama Mrica Kuning kabeh saka basis tanduran, supaya kita bisa ngontrol residu pestisida kanthi efektif.
    Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.
    Frozen Yellow Pepper memenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.
    Pabrik kita duwe bengkel pangolahan modern, aliran pangolahan majeng internasional.

  • IQF Beku Kuning mrico Diced Supplier

    IQF Yellow Peppers Diced

    Bahan baku utama Mrica Kuning kabeh saka basis tanduran, supaya kita bisa ngontrol residu pestisida kanthi efektif.
    Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.
    Frozen Yellow Pepper memenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.
    Pabrik kita duwe bengkel pangolahan modern, aliran pangolahan majeng internasional.

  • IQF Frozen Red Peppers Strips beku lonceng mrico

    IQF Red mrico ngudani

    Bahan baku utama saka mrico abang kabeh saka basis tanduran, supaya kita bisa ngontrol residu pestisida kanthi efektif.
    Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.
    Frozen Red Pepper memenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.
    Pabrik kita duwe bengkel pangolahan modern, aliran pangolahan majeng internasional.

  • IQF Frozen Red Peppers Diced mrico beku

    IQF Red Peppers Diced

    Bahan baku utama saka mrico abang kabeh saka basis tanduran, supaya kita bisa ngontrol residu pestisida kanthi efektif.
    Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.
    Frozen Red Pepper memenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.
    Pabrik kita duwe bengkel pangolahan modern, aliran pangolahan majeng internasional.

  • IQF Frozen Chopped Bayam beku bayem

    Bayam Cincang IQF

    Bayam (Spinacia oleracea) yaiku sayuran ijo godhong sing asale saka Persia.
    Mupangat kesehatan sing bisa ditindakake nalika ngonsumsi bayam beku kalebu nambah kontrol glukosa getih ing wong sing nandhang diabetes, nyuda risiko kanker, lan ningkatake kesehatan balung.Kajaba iku, sayuran iki nyedhiyakake protein, wesi, vitamin, lan mineral.

  • Hot Sale BQF beku disigar bayem

    BQF Cincang Bayam

    Bayam BQF singkatan saka bayem "Blanched Quick Frozen", yaiku jinis bayam sing ngalami proses blanching singkat sadurunge beku kanthi cepet.

  • IQF Frozen Brokoli Kembang Kol Campuran Musim Dingin

    IQF Winter Blend

    Campuran Brokoli lan Kembang Kol uga diarani Winter Blend.Brokoli lan kembang kol beku diprodhuksi dening sayuran seger, aman lan sehat saka peternakan kita dhewe, ora ana pestisida.Kaloro sayuran kasebut kurang kalori lan akeh mineral, kalebu folat, mangan, serat, protein, lan vitamin.Campuran iki bisa dadi bagean sing migunani lan nutrisi saka diet sing seimbang.

  • New Crop Frozen Campur Sayuran California Blend

    IQF California Blend

    IQF Frozen California campuran digawe dening IQF Brokoli, IQF Cauliflower lan IQF Wave Wortel Sliced.Telung sayuran dipanen saka peternakan kita lan pestisida dikontrol kanthi apik.Campuran California bisa didol ing paket ritel cilik, paket massal malah paket tas.

  • Campuran IQF Frozen Pepper Bawang Campuran

    IQF Mrico Bawang Campuran

    Mrica tri-werna beku lan trikatuka dicampur dicampur karo irisan mrico ijo, abang lan kuning, lan bawang putih.Bisa dicampur ing rasio apa wae lan dikemas ing paket akeh lan eceran.Campuran iki beku kanggo mesthekake rasa seger peternakan sing tahan suwe kanggo ide nedha bengi sing enak, gampang, lan cepet.