Woh-wohan beku

  • IQF Frozen Apricot Halves karo Sertifikat Brc

    IQF Apricot Setengah

    KD Healthy Foods nyedhiyakake IQF Frozen Apricot sing dikupas, IQF Frozen apricot sing ora dikupas, IQF Frozen apricot diced kupas, lan IQF Frozen apricot diced unpeeled.Apricot beku cepet beku dening apricot seger sing dijupuk saka farm kita dhewe ing sawetara jam.Ora ana gula, ora ana aditif lan apricot beku kanthi signifikan njaga rasa lan nutrisi woh seger sing apik banget.

  • IQF Frozen Apricot Halves unpeeled

    IQF Apricot Setengah unpeeled

    KD Healthy Foods Apricot beku Setengah sing ora dikupas kanthi cepet beku dening apricot seger sing dijupuk saka peternakan kita dhewe sajrone sawetara jam.Ora ana gula, ora ana aditif lan apricot beku kanthi signifikan njaga rasa lan nutrisi woh seger sing apik banget.
    Pabrik kita uga entuk sertifikat ISO, BRC, FDA lan Kosher dll.

  • IQF Frozen Blackberry High Quality

    IQF Blackberry

    Blackberry Beku KD Healthy Foods cepet beku sajrone 4 jam sawise blackberry dijupuk saka kebon kita dhewe, lan pestisida dikontrol kanthi apik.Ora ana gula, ora ana aditif, mula sehat lan njaga nutrisi kanthi apik.Blackberry sugih ing anthocyanin antioksidan.Panaliten nemokake yen anthocyanin duweni efek nyegah pertumbuhan sel tumor.Kajaba iku, blackberry uga ngandhut flavonoid sing diarani C3G, sing bisa nambani kanker kulit lan kanker paru-paru.

  • Bulk Sale IQF Frozen Blueberry

    IQF Blueberry

    Konsumsi blueberries kanthi reguler bisa ningkatake kekebalan awak, amarga ing panliten kasebut ditemokake yen blueberry ngemot antioksidan sing luwih akeh tinimbang sayuran lan woh-wohan seger liyane.Antioksidan netralake radikal bebas ing awak lan nguatake sistem kekebalan awak.Mangan blueberry minangka cara kanggo nambah kekuwatan otak.Blueberry bisa nambah vitalitas otak.Panaliten anyar nemokake yen flavonoid sing sugih ing blueberry bisa nyuda memori pikun.

  • IQF Frozen Diced Apple Frozen Woh kanthi Kualitas Top

    IQF Diced Apple

    Apel minangka salah sawijining woh-wohan sing paling populer ing donya.KD Healthy Foods nyedhiyakake Dadu Apple Beku IQF kanthi ukuran 5 * 5mm, 6 * 6mm, 10 * 10mm, 15 * 15mm.Padha diprodhuksi dening seger, apel aman saka farms kita dhewe.Apel beku kita kasedhiya ing macem-macem pilihan kemasan, saka cilik nganti gedhe.Padha uga kasedhiya kanggo dikemas ing label pribadi.

  • IQF Frozen Diced Apricot kanthi kualitas apik

    IQF Diced Apricot

    Apricot minangka sumber vitamin A, vitamin C, serat, lan antioksidan sing sugih, dadi tambahan sing apik kanggo diet apa wae.Padha uga ngandhut kalium, wesi, lan nutrisi penting liyane, dadi pilihan nutrisi kanggo cemilan utawa bahan ing dhaharan.Apricot IQF mung nutritious kaya apricot seger, lan proses IQF mbantu ngreksa nilai nutrisi kanthi pembekuan ing puncak ripeness.

     

  • IQF Frozen Diced Apricot unpeeled

    IQF Diced Apricot Unpeeled

    Apricot minangka woh sing enak lan nutrisi sing menehi macem-macem keuntungan kesehatan.Apa dipangan seger, garing, utawa dimasak, iku bahan serbaguna sing bisa dinikmati ing macem-macem masakan.Yen sampeyan pengin nambah rasa lan nutrisi ing diet, apricot mesthi kudu dipikirake.

  • Grosir IQF Frozen Diced Kiwi

    IQF Diced Kiwi

    Kiwifruit, utawa gooseberry Cina, asline tuwuh ing China.Kiwi minangka panganan sing padhet nutrisi - sugih ing nutrisi lan kurang kalori.Kiwifruit beku KD Healthy Foods beku sakcepete sawise panen kiwi saka kebon kita dhewe utawa peternakan sing dikontak, lan pestisida dikontrol kanthi apik.Ora ana gula, ora aditif lan non-GMO.Dheweke kasedhiya ing macem-macem pilihan kemasan, saka cilik nganti gedhe.Padha uga kasedhiya kanggo dikemas ing label pribadi.

  • IQF Frozen Diced Pear Frozen Woh-wohan

    IQF Diced Pear

    KD Healthy Foods Frozen Diced Pear beku ing sawetara jam sawise aman, sehat, pears seger dijupuk saka farm kita dhewe utawa hubungi farms.Ora ana gula, ora ana aditif lan njaga rasa lan nutrisi woh pir sing seger.Produk non-GMO lan pestisida dikontrol kanthi apik.Kabeh produk wis entuk sertifikat ISO, BRC, KOSHER dll.

  • Ekspor IQF IQF Beku Diced Pineapple

    IQF Diced Pineapple

    KD Healthy Foods Diced Pineapple beku nalika seger lan mateng sampurna kanggo ngunci ing roso lengkap, lan apik kanggo cemilan lan smoothies.

    Nanas dipanen saka peternakan kita dhewe utawa peternakan kerja sama, pestisida sing dikontrol kanthi apik.Pabrik makarya kanthi ketat miturut sistem panganan HACCP lan entuk sertifikat ISO, BRC, FDA lan Kosher dll.

  • Hot Sale IQF Frozen Diced Strawberry

    IQF Diced Strawberry

    Stroberi minangka sumber vitamin C, serat, lan antioksidan sing apik banget, dadi tambahan sing sehat kanggo diet apa wae.Stroberi beku kaya nutrisi kaya stroberi seger, lan proses pembekuan mbantu njaga nilai nutrisi kanthi ngunci vitamin lan mineral.

  • IQF Frozen Diced Yellow Peaches

    IQF Diced Yellow Peaches

    IQF (Individually Quick Frozen) peach kuning minangka produk woh beku populer sing menehi sawetara keuntungan kanggo konsumen.Peach kuning dikenal kanthi rasa manis lan tekstur jus, lan teknologi IQF ngidini supaya beku kanthi cepet lan efisien nalika njaga kualitas lan nilai nutrisi.
    KD Healthy Foods IQF Diced Yellow Peaches beku dening seger, peach kuning aman saka farms kita dhewe, lan pestisida uga kontrol.