Jamur beku

  • IQF beku Champignon Jamur Kabèh

    IQF Champignon Jamur Kabèh

    Jamur Champignon uga Jamur Tombol Putih.Jamur Champignon beku KD Healthy Food cepet beku sawise jamur dipanen saka peternakan kita utawa peternakan sing dikontak.Pabrik wis entuk sertifikat HACCP / ISO / BRC / FDA dll. Kabeh produk direkam lan bisa dilacak.Jamur bisa dikempalken ing paket ritel lan akeh miturut panggunaan sing beda.

  • IQF Frozen Sliced ​​Champignon Mushroom

    IQF Irisan Jamur Champignon

    Jamur Champignon uga Jamur Tombol Putih.Jamur Champignon beku KD Healthy Food cepet beku sawise jamur dipanen saka peternakan kita utawa peternakan sing dikontak.Pabrik wis entuk sertifikat HACCP / ISO / BRC / FDA dll. Kabeh produk direkam lan bisa dilacak.Jamur bisa dikempalken ing paket ritel lan akeh miturut panggunaan sing beda.

  • Jamur Nameko Beku IQF kanthi rega paling apik

    IQF Nameko Jamur

    Jamur Frozen Nameko KD Healthy Food beku sakcepete sawise jamur dipanen saka peternakan kita dhewe utawa peternakan kontak.Ora aditif lan njaga rasa seger lan nutrisi.Pabrik wis entuk sertifikat HACCP/ISO/BRC/FDA lsp lan makarya ing kontrol HACCP.Jamur beku Nameko nduweni paket ritel lan paket massal miturut syarat sing beda.

  • Jamur Tiram Beku IQF Kanthi Bahan Seger

    Jamur Tiram IQF

    Jamur Frozen Oyster KD Healthy Food beku sakcepete sawise jamur dipanen saka peternakan kita dhewe utawa peternakan kontak.Ora aditif lan njaga rasa seger lan nutrisi.Pabrik wis entuk sertifikat HACCP/ISO/BRC/FDA lsp lan makarya ing kontrol HACCP.Jamur Tiram Beku duwe paket ritel lan paket akeh miturut syarat sing beda.

  • IQF Frozen Shiitake Mushroom beku panganan

    Jamur Shiitake IQF

    Jamur Shiitake Beku KD Healthy Foods kalebu jamur Shiitake beku IQF, jamur Shiitake beku IQF, jamur Shiitake beku IQF irisan.Jamur Shiitake minangka salah sawijining jamur sing paling populer ing saindenging jagad.Dheweke dihargai amarga rasa sing sugih, gurih lan macem-macem keuntungan kesehatan.Senyawa ing shiitake bisa mbantu nglawan kanker, ningkatake kekebalan, lan ndhukung kesehatan jantung.Jamur Shiitake beku kita cepet beku dening jamur seger lan njaga rasa lan nutrisi sing seger.

  • IQF Frozen Shiitake Mushroom Quarter

    IQF Shiitake Jamur Quarter

    Jamur Shiitake minangka salah sawijining jamur sing paling populer ing saindenging jagad.Dheweke dihargai amarga rasa sing sugih, gurih lan macem-macem keuntungan kesehatan.Senyawa ing shiitake bisa mbantu nglawan kanker, ningkatake kekebalan, lan ndhukung kesehatan jantung.Jamur Shiitake beku kita cepet beku dening jamur seger lan njaga rasa lan nutrisi sing seger.

  • Jamur Shiitake IQF beku

    IQF Irisan Shiitake Mushroom

    Jamur Shiitake minangka salah sawijining jamur sing paling populer ing saindenging jagad.Dheweke dihargai amarga rasa sing sugih, gurih lan macem-macem keuntungan kesehatan.Senyawa ing shiitake bisa mbantu nglawan kanker, ningkatake kekebalan, lan ndhukung kesehatan jantung.Jamur Shiitake beku kita cepet beku dening jamur seger lan njaga rasa lan nutrisi sing seger.

  • NEW Crop IQF Shiitake Mushroom

    NEW Crop IQF Shiitake Mushroom

    Tingkatkan kreasi kuliner sampeyan kanthi kualitas premium KD Healthy Foods' IQF Shiitake Mushrooms.Dipilih kanthi ati-ati lan cepet beku kanggo njaga rasa bumi lan tekstur daging, jamur shiitake kita minangka tambahan serbaguna kanggo pawon sampeyan.Temokake kepenak lan kualitas sing diwenehake KD Healthy Foods kanggo ngunggahake petualangan kuliner sampeyan.

  • NEW Crop IQF Shiitake Jamur Quarter

    NEW Crop IQF Shiitake Jamur Quarter

    Angkat piring sampeyan kanthi gampang karo KD Healthy Foods' IQF Shiitake Mushroom Quarters.Kamar shiitake sing beku, siap digunakake, nggawa rasa sing sugih, bumi lan bledosan umami kanggo masakan sampeyan.Dikempalken karo nutrisi penting, iki minangka tambahan sing cocog kanggo tumis, sup, lan liya-liyane.Percaya KD Healthy Foods kanggo kualitas premium lan penak.Pesan IQF Shiitake Mushroom Quarters dina iki lan ganti kreasi kuliner sampeyan kanthi gampang.

  • NEW Crop IQF Shiitake Mushroom Irisan

    NEW Crop IQF Shiitake Mushroom Irisan

    Angkat sajian karo KD Healthy Foods' IQF Sliced ​​Shiitake Mushrooms.Shiitakes sing diiris kanthi sampurna lan beku kanthi cepet nggawa rasa umami sing sugih kanggo kreasi kuliner sampeyan.Kanthi nyenengake jamur sing diawetake kanthi tliti iki, sampeyan bisa kanthi gampang nambah gorengan, sup, lan liya-liyane.Dikempalken karo nutrisi penting, IQF Sliced ​​Shiitake Mushrooms sing kudu diduweni kanggo koki profesional lan koki omah.Percaya KD Healthy Foods kanggo kualitas premium lan tambahake masakan sampeyan kanthi gampang.Pesen saiki kanggo nikmati rasa lan nutrisi sing luar biasa ing saben gigitan.

  • IQF Diced Champignon Jamur

    IQF Diced Champignon Jamur

    KD Healthy Foods nawakake jamur champignon diced IQF premium, kanthi ahli beku kanggo ngunci rasa lan tekstur sing seger.Sampurna kanggo sup, saos, lan gorengan, jamur iki minangka tambahan sing trep lan enak kanggo sajian apa wae.Minangka eksportir utama saka China, kita njamin kualitas lan standar global ing saben paket.Nambah kreasi kuliner sampeyan kanthi gampang.