New Crop IQF Brokoli

Katrangan singkat:

Brokoli IQF!Potongan mutakhir iki nggambarake revolusi ing jagad sayuran beku, nyedhiyakake konsumen kanthi tingkat penak, kesegaran, lan nutrisi sing anyar.IQF, sing singkatan saka Individually Quick Frozen, nuduhake teknik pembekuan inovatif sing digunakake kanggo njaga kualitas alami brokoli.


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    spesifikasi produk

    Katrangan Brokoli IQF
    mangsa Juni - Juli;Oktober - Nov.
    Jinis Beku, IQF
    wangun Wangun Khusus
    Ukuran CUT: 1-3cm, 2-4cm, 3-5cm, 4-6cm utawa minangka kabutuhan sampeyan
    Kualitas Ora ana residu pestisida, ora ana sing rusak utawa busuk
    Tender
    Tutup es maksimal 15%
    urip dhewe 24 sasi ing ngisor -18°C
    Packing Paket massal: 20lb, 40lb, 10kg, 20kg/kartonPaket eceran: 1lb, 8oz, 16oz, 500g, 1kg / tas
    Sertifikat HACCP/ISO/KOSHER/FDA/BRC, lsp.

    Deskripsi Produk

    Ngenalke keajaiban pertanian paling anyar: IQF Brokoli!Potongan mutakhir iki nggambarake revolusi ing jagad sayuran beku, nyedhiyakake konsumen kanthi tingkat penak, kesegaran, lan nutrisi sing anyar.IQF, sing singkatan saka Individually Quick Frozen, nuduhake teknik pembekuan inovatif sing digunakake kanggo njaga kualitas alami brokoli.

    Ditanem kanthi ati-ati lan presisi, brokoli IQF ngalami proses pilihan sing ketat wiwit wiwitan.Para petani ahli ngolah potong kasebut kanthi nggunakake metode budidaya sing canggih, njamin kondisi pertumbuhan sing optimal lan ngasilake kualitas sing paling dhuwur.Tanduran brokoli tuwuh subur ing lemah sing sugih nutrisi, entuk manfaat saka praktik pertanian sing ramah lingkungan lan lestari.

    Ing puncak kesegaran, kepala brokoli dipilih kanthi teliti dening para pekerja trampil.Kepala iki banjur langsung diangkut menyang fasilitas pangolahan paling canggih, ing ngendi dheweke ngalami proses pembekuan khusus.Proses iki kalebu pembekuan kanthi cepet saben kembang brokoli kanthi individu, nyegah pembentukan kristal es lan njaga tekstur, rasa, lan nutrisi sayuran.

    Teknik IQF nawakake sawetara kaluwihan tinimbang metode pembekuan tradisional.Beda karo pembekuan konvensional, sing asring nyebabake sayuran clumped lan mundhut kualitas, brokoli IQF tetep khas lan sifat nutrisi.Saben floret tetep kapisah, mbisakake konsumen kanggo bagean metu jumlah sing dikarepake tanpa perlu kanggo thawing kabeh paket.Proses pembekuan individu iki uga njaga warna ijo sing cerah lan tekstur garing sing dadi ciri khas brokoli seger.

    Thanks kanggo metode pembekuan sing unik, brokoli IQF nawakake penak sing luar biasa.Iki ngidini konsumen bisa nikmati kabecikan brokoli sing seger-seger saben taun, tanpa repot ngupas, ngethok, utawa blanching.Apa sampeyan lagi nyiapake tumis sing enak, sup sing bergizi, utawa sajian sing prasaja, brokoli IQF ndadekake pawon sampeyan kepenak nalika njaga rasa lan nutrisi.

    Nutrisi, brokoli IQF ngemot pukulan sing kuat.Kanthi vitamin, mineral, lan serat, panganan super iki nyumbang kanggo diet sing seimbang lan sehat.Tingkat vitamin C, vitamin K, lan folat sing dhuwur bisa ningkatake kekebalan, kesehatan balung, lan regenerasi sel, dene isi serat mbantu pencernaan lan rasa kenyang.Nggabungake brokoli IQF menyang dhaharan minangka cara sing apik kanggo nambah nilai nutrisi lan rasa sing nyenengake.

    Kesimpulane, brokoli IQF nggambarake terobosan ing sayuran beku, menehi kesegaran, kenyamanan, lan manfaat nutrisi sing ora ana tandhingane.Kanthi teknik pembekuan sing unggul, potong inovatif iki njamin saben floret njaga integritas, warna, lan teksture.Rampung masa depan sayuran beku kanthi brokoli IQF, lan tambahake pengalaman kuliner sampeyan kanthi tambahan sing serbaguna lan nutrisi iki kanggo panganan sampeyan.

    IMG_5356
    IMG_5354
    IMG_5355
    IMG_0095

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan