• KD HEALTHY FOODS CO., LTD.
  • Sayuran beku

Kategori

  • ab_bab1

Apa Pilih Kita

  • 100% Panganan Organik Seger

    Layanan sing dipercaya kanggo para pelanggan ana ing saben langkah proses dagang, saka nawakake rega sing dianyari sadurunge pesenan digawe, kanggo ngontrol kualitas lan keamanan panganan saka peternakan nganti meja, nganti nyedhiyakake layanan sawise dodolan sing bisa dipercaya.Kanthi prinsip kualitas, kredibilitas lan entuk manfaat bebarengan, kita seneng tingkat kesetiaan pelanggan sing dhuwur, sawetara hubungan sing tahan luwih saka rong puluh taun.

    Kualitas produk minangka salah sawijining masalah sing paling dhuwur.Kabeh bahan baku asale saka tanduran sing ijo lan bebas pestisida.Kabeh pabrik kolaborasi kita wis lulus sertifikasi HACCP / ISO / BRC / AIB / IFS / KOSHER / NFPA / FDA, lsp. Kita uga duwe tim kontrol kualitas dhewe lan wis nggawe sistem sing ketat kanggo ngawasi saben prosedur saka produksi nganti pangolahan. lan kemasan, nyuda resiko safety kanthi minimal.

  • mitra (1)
  • mitra (2)
  • mitra (3)
  • mitra (4)
  • mitra (5)
  • mitra (6)