IQF Jagung Manis

Katrangan singkat:

Biji jagung manis dijupuk saka tongkol jagung manis.Werna kuning padhang lan nduweni rasa manis sing bisa dinikmati bocah lan wong diwasa lan bisa digunakake kanggo nggawe sup, salad, sabzis, wiwitan lan liya-liyane.


Detail Produk

Tag produk

spesifikasi produk

Katrangan IQF Jagung Manis
Jinis Beku, IQF
macem-macem Super Sweet, 903, Jinfei, Huazhen, Xianfeng
Brix 12-14
Standar Kelas A
urip dhewe 24 sasi ing ngisor -18°C
Packing 10kgs karton karo paket konsumen batin
utawa miturut syarat pelanggan
Sertifikat HACCP/ISO/KOSHER/FDA/BRC, lsp.

Deskripsi Produk

IQF Inti jagung manis sugih ing vitamin C. Iku panganan antioksidan kuat sing nglindhungi sel saka karusakan.Akibaté, vitamin C bisa nyegah penyakit jantung lan kanker.Jagung manis kuning ngandhut karotenoid lutein lan zeaxanthin;antioksidan sing bisa mbantu nglawan karusakan radikal bebas.
Jagung manis bisa uga dadi salah sawijining panganan sing paling mbingungake, amarga akeh mitos sing ana ing sekitar.Sawetara pracaya iku dhuwur ing gula amarga saka jenenge, nanging nyatane mung duwe kira-kira 3g gula ing 100g jagung.
Jagung manis uga serba guna;iku pangan pokok kanggo abad lan iku Kajaba iku becik ing soups, roti lapis utawa minangka toping pizza.Kita bisa njupuk langsung saka cob kanggo nggawe brondong, kripik, tortilla, cornmeal, polenta, lenga utawa sirup.Sirup jagung digunakake minangka pemanis lan uga dikenal minangka sirup glukosa, sirup fruktosa dhuwur.

Manfaat mangan jagung manis

Salah sawijining manfaat nutrisi utama jagung manis yaiku kandungan serat sing dhuwur.Jagung manis sugih folat, uga vitamin C.Uga ditemokake ing jagung manis yaiku vitamin B liyane. Nutrisi liyane sing ditemokake ing jagung manis yaiku magnesium lan kalium.

Napa sampeyan kudu masak nganggo jagung manis beku?

Sampeyan ngerti apa nutrisi jagung manis, nanging apa sampeyan ngerti carane nggawe manawa sampeyan entuk kualitas sing paling apik?Jagung manis beku minangka cara sing apik kanggo njupuk kabeh nutrisi kasebut, amarga sajrone proses pembekuan vitamin lan mineral "dikunci" lan diawetake kanthi alami.Iki uga minangka cara sing trep kanggo ngakses nutrisi kasebut ing saindhenging taun.

Jagung legi
Jagung legi
Jagung legi
Jagung legi

Sertifikat

amba (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan