IQF Sugar Snap Peas

Katrangan singkat:

Kacang polong gula minangka sumber karbohidrat kompleks sing sehat, nyedhiyakake serat lan protein.Iki minangka sumber vitamin lan mineral sing kurang kalori kaya vitamin C, wesi, lan kalium.


Detail Produk

Tag produk

spesifikasi produk

Katrangan IQF Sugar Snap Peas
Jinis Beku, IQF
Ukuran wutuh
Mangsa Panen April - Mei
Standar Kelas A
urip dhewe 24 sasi ing ngisor -18°C
Packing - Paket massal: 20lb, 40lb, 10kg, 20kg/karton
- Paket eceran: 1lb, 8oz, 16oz, 500g, 1kg / tas
utawa miturut syarat klien
Sertifikat HACCP/ISO/KOSHER/FDA/BRC, lsp.

Deskripsi Produk

Kacang polong gula minangka polong kacang polong sing berkembang ing wulan sing adhem.Rasane renyah lan manis, lan umume disedhiyakake kanthi kukus utawa digoreng.Saliyane tekstur lan rasa kacang polong gula, ana macem-macem vitamin lan mineral liyane sing mbantu ningkatake kesehatan jantung lan balung.Kacang polong snap Gula beku uga gampang dibudidaya lan disimpen, dadi alternatif sayuran sing murah lan nutrisi.

Fakta Nutrisi Sugar Snap Peas

Siji tuwung porsi (63g) kacang polong gula mentah sing mentah nyedhiyakake 27 kalori, meh 2g protein, 4.8g karbohidrat, lan 0.1g lemak.Kacang polong gula minangka sumber vitamin C, zat besi, lan kalium sing apik banget.Informasi nutrisi ing ngisor iki diwenehake dening USDA.

Kalori: 27
Lemak: 0,1 g
Natrium: 2,5 mg
Karbohidrat: 4,8 g
Serat: 1.6g

Gula: 2,5 g
Protein: 1,8 g
Vitamin C: 37,8 mg
wesi: 1,3 mg
Kalium: 126 mg

Folat: 42 mcg
Vitamin A: 54mcg
Vitamin K: 25mcg

Manfaat Kesehatan

Kacang polong gula minangka sayuran non-tepung kanthi akeh sing bisa ditawakake.Vitamin, mineral, antioksidan, lan serat bisa mbantu ndhukung akeh fungsi awak.

Gula-Snap-Kacang
Gula-Snap-Kacang

Apa Sugar Snap Peas beku kanthi apik?

Ya, yen disiapake kanthi bener, kacang polong gula beku banget lan bisa disimpen nganti suwe.
Umume woh lan sayuran bakal beku kanthi apik, utamane nalika beku saka seger lan uga gampang banget kanggo nambah kacang polong beku langsung menyang sajian nalika masak.
Kacang polong gula beku nduweni nilai nutrisi sing padha karo kacang polong gula seger.Kacang polong sworo seru gula beku diproses sajrone jam panen, sing mandhegake konversi gula dadi pati.Iki njaga rasa manis sing ditemokake ing kacang polong gula beku IQF.

Gula-Snap-Kacang
Gula-Snap-Kacang

Sertifikat

amba (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan