Panganan Asia beku

  • Pancake Bebek Beku Kanthi Digawe Tangan

    Pancake bebek beku

    Pancake bebek minangka unsur penting saka dhaharan bebek Peking klasik lan dikenal minangka Chun Bing tegese pancake musim semi amarga minangka panganan tradisional kanggo ngrayakake wiwitan musim semi (Li Chun).Kadhangkala bisa uga diarani pancake Mandarin.
    Kita duwe rong versi pancake bebek: Pancake bebek putih beku lan pancake bebek Frozen Pan-goreng buatan tangan.

  • Hot Sale IQF Frozen Gyoza Frozen Fast Food

    IQF Frozen Gyoza

    Gyoza beku, utawa pangsit goreng Jepang, ana ing ngendi-endi kaya ramen ing Jepang.Sampeyan bisa nemokake pangsit sing nyenengake iki sing disedhiyakake ing toko khusus, izakaya, toko ramen, toko kelontong utawa malah ing festival.

  • Panganan Beku Sehat Tas Dhuwit Samosa Beku

    Tas Dhuwit Samosa Beku

    Tas Dhuwit dijenengi kanthi tepat amarga mirip karo dompet gaya lawas.Biasane dipangan nalika perayaan Taun Anyar Cina, bentuke meh padha karo dompet koin kuno - nggawa kasugihan lan kamakmuran ing taun anyar!
    Kantong dhuwit umume ditemokake ing saindenging Asia, utamane ing Thailand.Amarga moral sing apik, akeh penampilan lan rasa sing apik, saiki dadi panganan sing paling populer ing saindenging Asia lan ing Kulon!

  • Snack Vegan Food Samosa Sayur Beku

    Samosa Sayur Beku

    Samosa Sayur Beku yaiku kue sing bentuke segitiga sing diisi karo sayuran lan bubuk kari.Iku mung digoreng nanging uga dibakar.

    Dikandhakake manawa Samosa paling akeh saka India, nanging saiki wis populer ing kana lan saya akeh populer ing saindenging jagad.

    Samosa sayuran beku kita cepet lan gampang dimasak minangka cemilan vegetarian.Yen sampeyan lagi cepet-cepet, iku pilihan sing apik.

  • Sayuran beku spring Roll pastry Sayuran Cina

    Spring Roll Sayuran Beku

    Spring roll minangka cemilan gurih tradisional Cina ing ngendi lembaran kue diisi karo sayuran, digulung lan digoreng.Spring roll diisi karo sayuran musim semi kaya kubis, bawang bombay lan wortel lan sapiturute. Dina iki panganan Cina lawas iki lelungan ing saindhenging Asia lan wis dadi cemilan populer ing meh kabeh Negara Asia.
    Kita nyedhiyakake lumpia sayuran beku lan lumpia sayuran sing wis digoreng beku.Padha cepet lan gampang kanggo nggawe, lan pilihan becik kanggo nedha bengi Chinese favorit.

  • Kue Sayuran Pra-Goreng Beku

    Kue Sayuran Pra-Goreng Beku

    KD Healthy Foods kanthi bangga menehi Kue Sayuran Pra-Goreng Beku - karya kuliner sing nggabungake kenyamanan lan nutrisi ing saben gigitan.Kue sing enak iki nduweni campuran sayuran sing sehat, sing wis digoreng nganti sampurna emas kanggo crunch sing nyenengake ing njaba lan rasa sing enak lan lembut.Nambah pengalaman mangan kanthi gampang kanthi tambahan serbaguna iki ing mesin pembeku.Sampurna kanggo dhaharan sing cepet lan nutritious utawa minangka sajian sisih sing nyenengake, Kue Sayuran kita ana ing kene kanggo nyukupi kabutuhan lan rasa.

  • Beku Goreng Wijen Bal karo Kacang Merah

    Beku Goreng Wijen Bal karo Kacang Merah

    Nikmati Bola Wijen Goreng Beku karo Kacang Merah, kanthi kerak wijen crispy lan isi kacang abang sing manis.Digawe nganggo bahan premium, gampang disiapake-cukup digoreng nganti emas.Sampurna kanggo cemilan utawa panganan cuci mulut, panganan tradisional iki menehi rasa asli masakan Asia ing omah.Rasakake aroma lan rasa sing nyenengake ing saben gigitan.