Frozen Breaded Formed Squid

Katrangan singkat:

Cincin cumi-cumi sing enak diprodhuksi saka cumi-cumi sing ditangkap liar saka Amerika Selatan, dilapisi adonan sing alus lan entheng kanthi tekstur sing renyah, kontras karo tenderness cumi.Becik minangka appetisers, minangka kursus pisanan utawa kanggo pesta nedha bengi, diiringi salad karo mayonnaise, lemon utawa sauce liyane.Gampang kanggo nyiyapake, ing wajan jero, wajan utawa oven, minangka alternatif sing sehat.


Detail Produk

Tag produk

spesifikasi produk

Breaded Kawangun Cumi Rings
1. Pengolahan:
Kawangun Cumi Rings -Predust-Antuk giliran-Breaded
2. Pick munggah: 50%
3. Spesifikasi Bahan Baku:
Bobot: 12-18g
4. Spesifikasi Produk :
Bobot: 25-35g
5. Packing ukuran:
1x10kg saben kasus
6. Instruksi masak:
Goreng jero ing lenga sing wis digawe panas ing suhu 180 derajat suwene 1,5-2 menit
7. Spesies: Dosidicus Gigas

Breaded-Formed
Breaded-Formed

Kue Calamari Roti
1. Pengolahan:
Calamari Cake -Predust-Batter-Breader-Frozen
2. Pick munggah: 50%
3. Spesifikasi Produk :
Bobot: 57-63g, Bobot rata-rata: 60g
4. Packing ukuran:
1x10kg saben kasus
5. Instruksi masak:
Goreng jero ing lenga sing wis dipanasake kanthi suhu 180 derajat suwene 6-7 menit

Deskripsi Produk

Cincin Cumi-cumi Frozen Breaded Formed minangka favorit wong diwasa lan bocah-bocah.Panganan laut emas crispy iki sampurna kanggo pesta, minangka cemilan karo saus favorit utawa dicampur dadi salad.Lan padha ora bisa dadi luwih gampang kanggo nyiyapake!Sampeyan bisa nggoreng cincin cumi utawa ngudani kanthi cara tradisional, nanging coba panggang ing oven utawa digoreng kanthi hawa kanggo pilihan sing luwih sehat.Iki menehi tekstur sing alus lan renyah tanpa ngenalake lenga jenuh.Panganan driji iki bisa digunakake minangka sajian wiwitan, utawa minangka bahan tambahan kanggo burger favorit.
Ora mung cumi roti sing enak, nanging uga apik kanggo sampeyan.Calamari minangka sumber banget saka akeh vitamin lan nutrisi sing penting.Iku dhuwur ing protein, kurang kolesterol lan uga duwe jumlah dhuwur Vitamin lan selenium.Kabeh iki penting kanggo diet sing lengkap.Cumi-cumi minangka alternatif sing apik kanggo daging sing luwih lemu, mula sadurunge sampeyan entuk daging babi utawa pitik, nimbang manawa sampeyan bisa masak badai nganggo cincin utawa irisan cumi sing gampang dilapisi roti.Nyimpen sawetara dering cumi utawa potongan roti beku ing mesin pembeku kanggo mesthekake yen sampeyan duwe pilihan panganan sing sehat!

Sertifikat

amba (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan