Frozen Seafood

  • Frozen Breaded Formed Squid Frozen Calamari

    Frozen Breaded Formed Squid

    Cincin cumi-cumi sing enak diprodhuksi saka cumi-cumi sing ditangkap liar saka Amerika Selatan, dilapisi adonan sing alus lan entheng kanthi tekstur sing renyah, kontras karo tenderness cumi.Becik minangka appetisers, minangka kursus pisanan utawa kanggo pesta nedha bengi, diiringi salad karo mayonnaise, lemon utawa sauce liyane.Gampang kanggo nyiyapake, ing wajan jero, wajan utawa oven, minangka alternatif sing sehat.

  • High Quality Beku Crumb Cumi Strip

    Beku Crumb Cumi ngudani

    Strip cumi sing enak diprodhuksi saka cumi-cumi sing ditangkap liar saka Amerika Selatan, dilapisi adonan sing alus lan entheng kanthi tekstur sing renyah, kontras karo tenderness cumi.Becik minangka appetizers, minangka kursus pisanan utawa kanggo pesta nedha bengi, diiringi salad karo mayonnaise, lemon utawa sauce liyane.Gampang kanggo nyiyapake, ing wajan jero, wajan utawa oven, minangka alternatif sing sehat.

  • Snack Cumi Garam & Mrica Beku

    Snack Cumi Garam & Mrica Beku

    Cumi asin lan mrica kita pancen enak lan sampurna kanggo wiwitan sing disedhiyakake karo salad lan salad godhong sing prasaja utawa minangka bagéan saka piring panganan laut.Potongan cumi sing alami, mentah, lembut diwenehi tekstur lan penampilan sing unik.Dheweke diiris dadi potongan utawa bentuk khusus, dilapisi ing lapisan uyah lan mrica asli sing enak lan banjur beku.