New Crop IQF Sugar Snap Peas

Katrangan singkat:

Bahan baku utama kacang polong gula kabeh saka basis tanduran, tegese kita bisa ngontrol residu pestisida kanthi efektif.
Pabrik kita ngetrapake standar HACCP kanthi ketat kanggo ngontrol saben langkah produksi, pangolahan, lan kemasan supaya njamin kualitas lan safety barang.Staff produksi tetep kualitas dhuwur, standar dhuwur.personel QC kita strictly mriksa kabeh proses produksi.Kabeh produk kitamemenuhi standar ISO, HACCP, BRC, KOSHER, FDA.


Detail Produk

Tag produk

PSpesifikasi Produk

Katrangan IQF Sugar Snap Peas
Jinis beku, IQF
Ukuran wutuh
Mangsa Panen April - Mei
Standar Kelas A
urip dhewe 24 sasi ing ngisor -18°C
Packing
- Paket massal: 20lb, 40lb, 10kg, 20kg/karton
- Paket eceran: 1lb, 8oz, 16oz, 500g, 1kg / bagor miturut kabutuhan klien

 

Sertifikat HACCP/ISO/KOSHER/FDA/BRC, lsp.

PDeskripsi produk

Kacang polong gula IQF (Individually Quick Frozen) anyar nawakake tambahan sing enak lan sregep kanggo kreasi kuliner sampeyan.Minangka jeneng kasebut, kacang polong snap gula potong anyar dipanen saka musim tanam paling anyar, njamin kacang polong sing paling seger lan paling dhuwur.

Proses pembekuan kacang polong gula potong anyar kalebu kanthi ati-ati milih kacang polong ing puncak ripeness.Kacang polong iki kondhang amarga lentur, warna ijo sing cerah, lan tekstur sing garing.Sawise panen, kacang polong kanthi cepet diangkut menyang fasilitas pangolahan, ing ngendi dheweke dicuci lan dipotong kanggo mbusak bagean sing ora dikarepake, supaya mung kacang polong sing paling apik sing bisa nganti tahap beku.

Kacang polong sworo seru gula potong anyar banjur dibekukake kanthi cepet kanthi metode IQF.Proses pembekuan iki kalebu pembekuan kanthi cepet saben kacang polong kanthi kapisah kanggo ngreksa rasa, tekstur, lan nilai nutrisi sing alami.Kanthi pembekuan saben kacang polong siji-sijine, ora nglumpukake, saéngga gampang dibagi lan digunakake.

Kauntungan saka kacang polong snap gula IQF anyar yaiku rasa lan tekstur sing unggul.Wiwit dipanen lan dibekukan sakcepete sawise dipetik, kacang polong tetep manis, crunch, lan werna ijo sing cerah.Nalika sampeyan nyawiji lan masak kacang polong iki, padha njaga ciri-cirine kaya seger, nyedhiyakake sampeyan pengalaman mangan sing nyenengake.

Kacang polong gula IQF iki bisa digunakake ing macem-macem aplikasi kuliner.Iki minangka bahan serbaguna sing bisa ditambahake ing sajian goreng, salad, sajian pasta, mangkok beras, lan medley sayuran.Rasa manis lan crunch sing marem bisa nambah rasa lan daya tarik visual saka dhaharan, uga nyedhiyakake dosis nutrisi penting sing sehat.

Penak saka pamotongan anyar IQF gula snap peas ora bisa overstated.Padha ngilangi perlu kanggo karya nyiyapake wektu-akeh lan tedious, amarga padha teka wis dikumbah, wis dipangkas, lan siap kanggo nggunakake langsung saka mesin pembeku.Apa sampeyan dadi juru masak omah sing golek sajian sing cepet lan nutritious utawa koki profesional sing golek bahan-bahan berkualitas, kacang polong gula IQF sing anyar minangka tambahan sing migunani kanggo pawon.

Ing ringkesan, potong kacang polong gula IQF anyar menehi lambang kesegaran lan kepenak.Kanthi tekstur sing renyah, rasa manis, lan warna ijo sing cerah, kacang polong beku iki minangka bahan serbaguna sing bisa nambah macem-macem masakan.Apa sante ing dhewe utawa digabung menyang resep-resep favorit, potong anyar IQF gula sworo seru kacang polong mesthi bakal kesengsem karo kualitas lan rasa.


图片2
图片1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan