IQF Raspberry Kab

Katrangan singkat:

KD Healthy Foods nyedhiyakake raspberry beku ing paket ritel lan akeh.Jinis lan ukuran: beku raspberry wutuh 5% rusak max;raspberry beku kabèh 10% rusak max;raspberry beku kabèh 20% rusak max.Raspberry beku cepet beku kanthi sehat, seger, raspberry sing wis mateng sing dipriksa kanthi ketat liwat mesin sinar-X, 100% werna abang.


Detail Produk

Tag produk

spesifikasi produk

Katrangan IQF Raspberry Kab
Raspberry beku
wangun wutuh
sasmita Kabeh 5% rusak maks
Kabeh 10% rusak maks
Kabeh 20% rusak maks
urip dhewe 24 sasi ing ngisor -18°C
Packing Paket massal: 20lb, 40lb, 10kg, 20kg/case
Paket eceran: 1lb, 16oz, 500g, 1kg / tas
Sertifikat HACCP/ISO/FDA/BRC etc.

Deskripsi Produk

Frozen raspberry wutuh cepet-beku dening sehat, seger lan kebak mateng raspberries, kang strictly mriksa liwat mesin X-ray lan 100% werna abang.Sajrone prodhuksi, pabrik beroperasi kanthi apik miturut sistem HACCP, lan kabeh proses direkam lan bisa dilacak.Kanggo raspberry beku rampung, kita bisa nggolongake dadi telung gelar: raspberry beku wutuh 5% maks.raspberry beku kabèh 10% rusak max;raspberry beku kabèh 20% rusak max.Saben kelas bisa dikemas dadi paket ritel (1lb, 8oz, 16oz, 500g, 1kg / tas) lan paket massal (2.5kgx4 / kasus, 10kgx1 / kasus).Kita uga bisa ngemas ing kilogram utawa kg sing beda-beda miturut kabutuhan pelanggan.

Raspberry
Raspberry

Sajrone beku raspberry abang, ora ana gula, ora ana aditif, mung hawa adhem ing ngisor -30 derajat.Dadi raspberry beku njaga rasa raspberry sing apik lan njaga integritas nutrisi.Siji cangkir raspberries abang beku mung nduweni 80 kalori lan ngandhut 9 gram serat!Sing luwih serat tinimbang woh wohan beri liyane.Yen dibandhingake karo woh wohan beri liyane, raspberry abang uga minangka salah sawijining gula alami sing paling murah.Siji cangkir raspberries abang beku minangka sumber vitamin C lan serat sing apik banget.Iku tansah njaluk akèh katresnan saka dietitians lan profesional kesehatan liyane.Lan kanggo rasa apik, iku uga pilihan apik kanggo cemilan saben dina lan cook.

Raspberry
Raspberry

Sertifikat

amba (7)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan